OFFERTE AANVRAGEN

SAIL 2025

SAIL 2025.

Organiseert u een evenement tijdens SAIL 2025? Op een schip of boot, op de kade of op een andere locatie in Amsterdam? Huur al uw evenement benodigdheden bij Leeborent. Gespecialiseerd in event apparatuur en techniek, zowel aan wal als op het water en op andere evenementlocaties.

Onderaan deze pagina vindt u de producten die beschikbaar zijn voor SAIL 2025.

Het aftellen is begonnen: van 20 t/m24 augustus 2025 is Amsterdam wederom de thuisbasis van SAIL! Dit spectaculaire nautische evenement is het grootste gratis toegankelijke event van Nederland en wordt elke 5 jaar georganiseerd. Talloze internationale Tall Ships, varend erfgoed en marineschepen komen naar Amsterdam en zijn zowel in de haven als (sommigen) aan dek te bewonderen.

Steel de show met uw evenement tijdens SAIL 2025 20 tot en met 24 Augustus

SAIL trekt niet alleen bezoekers vanuit Nederland, maar vanuit de hele wereld. Speel uzelf of uw bedrijf in de kijker tijdens SAIL 2025 en organiseer een evenement in Amsterdam! Of u het nu klein of groots aanpakt, aan wal blijft of een bootevenement organiseert: Leeborent is dΓ© betrouwbare partner voor de huur van professionele apparatuur en techniek.

Welke apparatuur kunt u huren tijdens SAIL 2025?

Leeborent is al vele jaren dΓ© leverancier van event techniek en apparatuur. Tijdens SAIL leveren wij traditiegetrouw apparatuur aan schepen, boten, event locaties, bedrijven en andere organisatoren van feesten en events. Denkt u aan bijvoorbeeld aan:

Professionele aansluiting en service van A tot Z

Onze vakkundige medewerkers hebben alle kennis en ervaring om u uitstekend te adviseren over een passende oplossing voor uw event tijdens SAIL 2025. Van grote tot kleine evenementen; u kunt altijd bij ons terecht. Combineren van producten en diensten geeft een scherpe prijs en een vast aanspreekpunt. De podia, licht, aggregaten en geluidssets worden in overleg met u afgeleverd op de juiste locatie en ook were opgehaald. Indien gewenst kunnen wij zelfs de bediening van apparatuur tijdens SAIL voor u verzorgen.

Interesse in de mogelijkheden tijdens SAIL ?

Vraag een vrijblijvende offerte aan (vermeld SAIL 2025 in uw opmerkingen). Of neem bij vragen contact op met onze medewerkers. Wij zijn u heel graag van dienst!

Bel: 020 – 4976834 | WhatsApp: 06 -54664447 | Mail: