OFFERTE AANVRAGEN

UV-C Desinfectie van uw kantoor, sportruimte, bedrijfsruimte of woning

Wilt u een ruimte laten ontsmetten met UV-C lampen om die coronavrij te maken? Leeborent verzorgt professionele UV-C desinfectie van bedrijfsruimtes, winkels, horeca, transport, woonruimtes, scholen, sportruimtes en op andere gewenste locaties. Dankzij de ultraviolette straling wordt het coronavirus gedood en uw ruimte weer helemaal coronavrij. De techniek wordt al toegepast in ziekenhuizen en op vliegvelden, en is nu ook beschikbaar voor u.

Professionele UV-C desinfectie door de specialisten van Leeborent

U kunt niet zomaar een UV-C lamp kopen of huren om dit zelf te doen: ultraviolet licht is gevaarlijk en het gebruik van de lampen vraagt om een speciale training. Het gevaar van UV-C-straling is dat we het UV-licht niet kunnen zien, maar dat het wel schadelijk is voor de ogen en de huid. Het kan daardoor snel misgaan als een lamp verkeerd is gemonteerd of als onervaren monteurs ermee werken.

Het team van Leeborent heeft een opleiding met certificering van dé producent van UV-C lampen: Signify (onderdeel van Philips). Hierdoor garanderen wij een veilige en effectieve UV-C behandeling om het coronavirus – en alle andere aanwezige bacteriën, virussen en schimmels – te doden.

Leeborent biedt deze dienst bovendien heel betaalbaar aan middels 3 verschillende UV-C behandelingen:

Professionele UV-C desinfectie door de specialisten van Leeborent Professionele UV-C desinfectie door de specialisten van Leeborent Signifly wandmodel Professionele UV-C desinfectie door de specialisten van Leeborent Signifly UPER  Air

Neem direct contact op en laat uw ruimte coronavrij maken

Wilt u meer weten over onze UV-C desinfectie dienst? Of meteen een reservering maken?
Voor vragen en reserveringen kunt u contact opnemen via:
Telefoon: 020-4976834
E-mail:info@leeborent.nl

Kunt u niet zolang wachten ? stuur ons een WhatsApp: + 31 (0) 6-54664447

UV-C Desinfectie van uw kantoor, sportruimte, bedrijfsruimte of woning

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren
Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren