OFFERTE AANVRAGEN

Oud en Nieuw feest organiseren

Oud en Nieuw feest organiseren?

Wilt u een fantastisch Oud en Nieuw feest organiseren? Doe het met de hulp van Leeborent! Al ruim 20 jaar verhuren (en verkopen en repareren) wij álles wat u nodig heeft voor een geslaagd evenement of feest. Leeborent is een begrip in de regio Amsterdam en Haarlem en we leveren in heel Nederland en België tegen vriendelijke kosten.

Vraag snel een vrijblijvende offerte aan, bel ons direct op: +31204976834 of neem contact op per WhatsApp.

Organiseer het Oud en Nieuwfeest van het jaar: groot of klein!

Duizenden brengen Oud en Nieuw graag door op een mooi feest met fijne muziek en leuke mensen. Organiseert u een eigen Oud en Nieuw feest? Dat wilt u alles tot in de puntjes geregeld hebben. Muziek, licht, misschien een toffe dansvloer en een mooie aankleding van de ruimte. Maar ook voldoende veilige stroom om al die apparatuur draaiende te houden.

Oud en Nieuw feest compleet verzorgd met de apparatuur van Leeborent

Of het nou gaat om een groot evenement met Oud en Nieuw, een gezellig buurtfeest of een huisfeest met de leukste vrienden: uw Oud en Nieuw feest organiseert u samen met Leeborent. Wij zijn al ruim 20 jaar expert in de verhuur, verkoop en reparatie van evenementbenodigdheden. U kunt het zo gek niet bedenken, of wij hebben het op voorraad. LED-dansvloeren, verlichting, DJ Gear, Drive-in shows, Silent Disco, special effects, beamers: ons aanbod is enorm.

Vragen of een prijsopgave ontvangen? Vraag een offerte aan, bel ons direct op: +31204976834 of neem contact op per WhatsApp.

Het aftellen is al weer begonnen met Leeborent en Oud en Nieuw

Voorkom dat de stoppen doorslaan met een veilige stroomvoorziening

Bovendien verhuren wij ook bekabeling en aggregaten, zodat we kunnen zorgen voor veilige en voldoende stroom voor alle muziek, lampen en andere apparatuur. Een Oud en Nieuw feest moet immers niet plotsklaps eindigen omdat de stoppen doorslaan. U kunt op ons rekenen: onze elektromonteurs adviseren u graag over de beste oplossing voor uw feest.

Wij regelen uw feest of evenement tot in de puntjes!

U kunt bij Leeborent losse apparatuur en attributen huren, maar we kunnen u ook volledig ontzorgen. Verhuur, levering aan uw deur, montage, de demontage na afloop en we nemen alles weer voor u mee. Ook de aankleding van de feestruimte, het regelen van een ervaren DJ, bediening van apparatuur en personeel voor op het feest: alles is mogelijk. Geef de organisatorische verantwoordelijkheid lekker uit handen zodat uzelf ook kunt genieten van uw Oud en Nieuw feest; wij zorgen dat het een geslaagde party wordt! Vraag snel een offerte aan.

Tip: dit kan Leeborent voor uw feest of event regelen

Neem ook een kijkje bij onze Borrelknaller voor de feestdagen.

Vragen of een kostenplaatje ontvangen?

Dagelijks tussen 09.00 uur en 18.00 uur is er een medewerker beschikbaar voor een vrijblijvende offerte of informatie en advies. Bel ons op: +31204976834 of neem contact op per WhatsApp.

Wij leveren door heel Nederland tegen vriendelijke transportkosten, vanaf een besteding van € 499,00 ex btw.

Ben je Opzoek naar apparatuur voor Koningsdag 2024?
Wij leveren o.a. podia, aggregaten, geluid, licht en nog veel meer!
Ben je Opzoek naar apparatuur voor Koningsdag 2024?
Wij leveren o.a. podia, aggregaten, geluid, licht en nog veel meer!