OFFERTE AANVRAGEN

Stille disco huren in Geuzenveld Slotermeer?

Door een stille disco te huren kunt u een feest geven in Geuzenveld Slotermeer zonder geluidsoverlast te veroorzaken. Bij Leeborent heeft u genoeg opties! Leeborent verzorgt de verhuur van een stille disco door heel Nederland, dus ook in Geuzenveld Slotermeer. Wij hebben een uitgebreid assortiment producten op het gebied van evenementenverhuur en dus ook Stille disco. Wij verzorgen de verhuur , verkoop , reparatie en het onderhoud aan alle licht & geluidsproducten.

Stille disco huren voor feest in Geuzenveld Slotermeer

Bij Leeborent bent u verzekert van een goed, persoonlijke advies, goede prijs en kwaliteit van stille disco. Wij zijn al jarenlang een betrouwbare partner op het gebied van verhuur & verkoop van alles op het gebied van congressen, feesten en partijen, evenementen en presentaties. Leeborent is al meer dan 15 jaar actief en ondersteunt evenementen in Geuzenveld Slotermeer.

Wilt u meer informatie over het huren of kopen van stille disco in Geuzenveld Slotermeer? Neem dan contact met ons op via:

  • Telefoon 0031-20-4976834, dagelijks van 9:00 tot 21:00 uur
  • Mobiel 0031-6-54664447
  • WhatsApp 0031-6-54664447
  • Email
  • Skype Leeborent
  • Facetime

Ontdek de silent disco van Leeborent

Als u meer informatie wilt over de verhuur van stille disco dan kunt u ook verder kijken op onze website . Ook kunt u het contactformulier op onze website invullen voor informatie over het huren van de stille disco in Geuzenveld Slotermeer.

Offerte aanvragen