OFFERTE AANVRAGEN

Silent disco huren in Amstelveen?

Een silent disco huren voor een swingend feest zonder overlast te veroorzaken in Amstelveen ? Bij Leeborent bent u aan het goede adres! Met onze materialen veroorzaakt u geen overlast in de omgeving, maar kunt u wel een toffe disco organiseren. Leeborent verzorgt de verhuur van een silent disco door heel Nederland, dus ook in Amstelveen. Wij hebben een uitgebreid assortiment producten op het gebied van evenementenverhuur en dus ook Silent disco. Wij verzorgen de verhuur , verkoop , reparatie en het onderhoud aan alle licht & geluidsproducten.

Een silent disco huren in Amstelveen

Bij Leeborent bent u verzekerd van een goed, persoonlijke advies, goede prijs en kwaliteit van silent disco. Wij zijn al jarenlang een betrouwbare partner op het gebied van verhuur & verkoop van alles op het gebied van congressen, feesten en partijen, evenementen en presentaties. Leeborent is al meer dan 15 jaar actief en ondersteunt evenementen in Amstelveen.

Wilt u meer informatie over het huren of kopen van silent disco in Amstelveen? Neem dan contact met ons op via:

  • Telefoon 0031-20-4976834, dagelijks van 9:00 tot 21:00 uur
  • Mobiel 0031-6-54664447
  • Directe prijsopgave via WhatsApp: 0031 6 54 664447
  • Email
  • Skype Leeborent
  • Facetime

Stille disco huren bij Leeborent

Als u meer informatie wilt over de verhuur van een silent disco dan kunt u ook verder kijken op onze website . Ook kunt u het contactformulier op onze website invullen voor informatie over het huren van een silent disco in Amstelveen.

Offerte aanvragen