OFFERTE AANVRAGEN

Omroepinstallaties huren in Watergraafsmeer?

Wilt u omroepinstallaties huren in Watergraafsmeer ? Dan bent u bij Leeborent aan het goede adres! Leeborent verzorgt de verhuur van omroepinstallaties door heel Nederland, dus ook in Watergraafsmeer. Wij hebben een uitgebreid assortiment producten op het gebied van evenementenverhuur en dus ook omroepinstallaties. Wij verzorgen de verhuur , verkoop , reparatie en het onderhoud aan alle licht & geluidsproducten.

Omroepinstallaties huren bij Leeborent nabij Watergraafsmeer

Bij Leeborent bent u verzekert van een goed, persoonlijke advies, goede prijs en kwaliteit van Omroepinstallaties. Wij zijn al jarenlang een betrouwbare partner op het gebied van verhuur & verkoop van alles op het gebied van congressen, feesten en partijen, evenementen en presentaties. Leeborent is al meer dan 15 jaar actief en ondersteunt evenementen in Watergraafsmeer.

Wilt u meer informatie over het huren of kopen van omroepinstallaties in Watergraafsmeer? Neem dan contact met ons op via:

  • Telefoon 0031-20-4976834, dagelijks van 9:00 tot 21:00 uur
  • Mobiel 0031-6-54664447
  • Directe prijsopgave via WhatsApp: 0031 6 54 664447
  • Email
  • Skype Leeborent
  • Facetime

Informatie over het huren van omroepinstallaties

Als u meer informatie wilt over het huren van omroepinstallaties in de omgeving van Watergraafsmeer dan kunt u ook verder kijken op onze website . Ook kunt u het contactformulier op onze website invullen voor informatie over de verhuur van omroepinstallaties in Watergraafsmeer.

Offerte aanvragen