OFFERTE AANVRAGEN

Omroepinstallaties huren in Schiphol-Centrum?

Wilt u omroepinstallaties huren in Schiphol-Centrum ? Dan bent u bij Leeborent aan het goede adres! Leeborent verzorgt de verhuur van omroepinstallaties door heel Nederland, dus ook in Schiphol-Centrum. Wij hebben een uitgebreid assortiment producten op het gebied van evenementenverhuur en dus ook omroepinstallaties. Wij verzorgen de verhuur , verkoop , reparatie en het onderhoud aan alle licht & geluidsproducten.

Omroepinstallaties huren bij Leeborent nabij Schiphol-Centrum

Bij Leeborent bent u verzekert van een goed, persoonlijke advies, goede prijs en kwaliteit van Omroepinstallaties. Wij zijn al jarenlang een betrouwbare partner op het gebied van verhuur & verkoop van alles op het gebied van congressen, feesten en partijen, evenementen en presentaties. Leeborent is al meer dan 15 jaar actief en ondersteunt evenementen in Schiphol-Centrum.

Wilt u meer informatie over het huren of kopen van omroepinstallaties in Schiphol-Centrum? Neem dan contact met ons op via:

  • Telefoon 0031-20-4976834, dagelijks van 9:00 tot 21:00 uur
  • Mobiel 0031-6-54664447
  • Directe prijsopgave via WhatsApp: 0031 6 54 664447
  • Email
  • Skype Leeborent
  • Facetime

Informatie over het huren van omroepinstallaties

Als u meer informatie wilt over het huren van omroepinstallaties in de omgeving van Schiphol-Centrum dan kunt u ook verder kijken op onze website . Ook kunt u het contactformulier op onze website invullen voor informatie over de verhuur van omroepinstallaties in Schiphol-Centrum.

Offerte aanvragen