OFFERTE AANVRAGEN

Omroepinstallaties huren in Sassenheim?

Wilt u omroepinstallaties huren in Sassenheim ? Dan bent u bij Leeborent aan het goede adres! Leeborent verzorgt de verhuur van omroepinstallaties door heel Nederland, dus ook in Sassenheim. Wij hebben een uitgebreid assortiment producten op het gebied van evenementenverhuur en dus ook omroepinstallaties. Wij verzorgen de verhuur , verkoop , reparatie en het onderhoud aan alle licht & geluidsproducten.

Omroepinstallaties huren bij Leeborent nabij Sassenheim

Bij Leeborent bent u verzekert van een goed, persoonlijke advies, goede prijs en kwaliteit van Omroepinstallaties. Wij zijn al jarenlang een betrouwbare partner op het gebied van verhuur & verkoop van alles op het gebied van congressen, feesten en partijen, evenementen en presentaties. Leeborent is al meer dan 15 jaar actief en ondersteunt evenementen in Sassenheim.

Wilt u meer informatie over het huren of kopen van omroepinstallaties in Sassenheim? Neem dan contact met ons op via:

  • Telefoon 0031-20-4976834, dagelijks van 9:00 tot 21:00 uur
  • Mobiel 0031-6-54664447
  • Directe prijsopgave via WhatsApp: 0031 6 54 664447
  • Email
  • Skype Leeborent
  • Facetime

Informatie over het huren van omroepinstallaties

Als u meer informatie wilt over het huren van omroepinstallaties in de omgeving van Sassenheim dan kunt u ook verder kijken op onze website . Ook kunt u het contactformulier op onze website invullen voor informatie over de verhuur van omroepinstallaties in Sassenheim.

Offerte aanvragen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren
Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren