OFFERTE AANVRAGEN

Mengpanelen huren in het Westerpark?

Mengpanelen huren voor bij een optreden of een feest in het Westerpark ? Bij Leeborent vindt u goede kwaliteit mengpanelen voor professioneel geluid. Leeborent verzorgt al jaren de verhuur van mengpanelen door heel Nederland, dus ook in het Westerpark. Wij hebben een uitgebreid assortiment producten op het gebied van evenementenverhuur en dus ook Mengpanelen. Wij verzorgen de verhuur , verkoop , reparatie en het onderhoud aan alle licht & geluidsproducten.

Mengpanelen huren bij Leeborent voor professioneel geluid

Bij Leeborent bent u verzekert van een goed, persoonlijke advies, goede prijs en kwaliteit van Mengpanelen. Wij zijn al jarenlang een betrouwbare partner op het gebied van verhuur & verkoop van alles op het gebied van congressen, feesten en partijen, evenementen en presentaties. Leeborent is al meer dan 15 jaar actief en ondersteunt evenementen in het Westerpark.

Wilt u meer informatie over het huren of kopen van mengpanelen in het Westerpark? Neem dan contact met ons op via:

  • Telefoon 0031-20-4976834, dagelijks van 9:00 tot 21:00 uur
  • Mobiel 0031-6-54664447
  • Directe prijsopgave via WhatsApp: 0031 6 54 664447
  • Email
  • Skype Leeborent
  • Facetime

Mengpanelen huren in het Westerpark

Als u meer informatie wilt over de verhuur van mengpanelen dan kunt u ook verder kijken op onze website . Verder kunt u ook het contactformulier op onze website invullen voor informatie over het huren van mengpanelen in het Westerpark. Wij zijn u graag van dienst!

Offerte aanvragen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren
Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren