OFFERTE AANVRAGEN

Licht systemen huren in Nieuwebrug?

Licht systemen huren om uw feest in Nieuwebrug een professionele sfeer te geven? Bij Leeborent bent u aan het goede adres! Leeborent verzorgt de verhuur van licht systemen door heel Nederland, dus ook in Nieuwebrug. Wij hebben een uitgebreid assortiment producten op het gebied van evenementenverhuur en dus ook Licht systemen. Wij verzorgen de verhuur , verkoop , reparatie en het onderhoud aan alle licht & geluidsproducten.

Licht systemen huren bij Leeborent

Bij Leeborent, gevestigd in de buurt van Nieuwebrug, bent u verzekert van een goed, persoonlijke advies, goede prijs en kwaliteit van onze te huren licht systemen. Wij zijn al jarenlang een betrouwbare partner op het gebied van verhuur & verkoop van alles op het gebied van congressen, feesten en partijen, evenementen en presentaties. Leeborent is al meer dan 15 jaar actief en ondersteunt evenementen in Nieuwebrug.

Wilt u meer informatie over het huren of kopen van licht systemen in Nieuwebrug? Neem dan contact met ons op via:

  • Telefoon 0031-20-4976834, dagelijks van 9:00 tot 21:00 uur
  • Mobiel 0031-6-54664447
  • WhatsApp 0031-6-54664447
  • Email
  • Skype Leeborent
  • Facetime

Licht systemen huren in omgeving van Nieuwebrug

Als u meer informatie wilt over de verhuur van Licht systemen dan kunt u ook verder kijken op onze website . Ook kunt u het contactformulier op onze website invullen voor informatie over het huren van licht systemen in Nieuwebrug.

Offerte aanvragen