OFFERTE AANVRAGEN

Licht systemen huren in Nieuw-Vennep?

Licht systemen huren om uw feest in Nieuw-Vennep een professionele sfeer te geven? Bij Leeborent bent u aan het goede adres! Leeborent verzorgt de verhuur van licht systemen door heel Nederland, dus ook in Nieuw-Vennep. Wij hebben een uitgebreid assortiment producten op het gebied van evenementenverhuur en dus ook Licht systemen. Wij verzorgen de verhuur , verkoop , reparatie en het onderhoud aan alle licht & geluidsproducten.

Licht systemen huren bij Leeborent

Bij Leeborent, gevestigd in de buurt van Nieuw-Vennep, bent u verzekert van een goed, persoonlijke advies, goede prijs en kwaliteit van onze te huren licht systemen. Wij zijn al jarenlang een betrouwbare partner op het gebied van verhuur & verkoop van alles op het gebied van congressen, feesten en partijen, evenementen en presentaties. Leeborent is al meer dan 15 jaar actief en ondersteunt evenementen in Nieuw-Vennep.

Wilt u meer informatie over het huren of kopen van licht systemen in Nieuw-Vennep? Neem dan contact met ons op via:

  • Telefoon 0031-20-4976834, dagelijks van 9:00 tot 21:00 uur
  • Mobiel 0031-6-54664447
  • WhatsApp 0031-6-54664447
  • Email
  • Skype Leeborent
  • Facetime

Licht systemen huren in omgeving van Nieuw-Vennep

Als u meer informatie wilt over de verhuur van Licht systemen dan kunt u ook verder kijken op onze website . Ook kunt u het contactformulier op onze website invullen voor informatie over het huren van licht systemen in Nieuw-Vennep.

Offerte aanvragen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren
Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren