OFFERTE AANVRAGEN

Licht systemen huren in De Kwakel?

Licht systemen huren om uw feest in De Kwakel een professionele sfeer te geven? Bij Leeborent bent u aan het goede adres! Leeborent verzorgt de verhuur van licht systemen door heel Nederland, dus ook in De Kwakel. Wij hebben een uitgebreid assortiment producten op het gebied van evenementenverhuur en dus ook Licht systemen. Wij verzorgen de verhuur , verkoop , reparatie en het onderhoud aan alle licht & geluidsproducten.

Licht systemen huren bij Leeborent

Bij Leeborent, gevestigd in de buurt van De Kwakel, bent u verzekert van een goed, persoonlijke advies, goede prijs en kwaliteit van onze te huren licht systemen. Wij zijn al jarenlang een betrouwbare partner op het gebied van verhuur & verkoop van alles op het gebied van congressen, feesten en partijen, evenementen en presentaties. Leeborent is al meer dan 15 jaar actief en ondersteunt evenementen in De Kwakel.

Wilt u meer informatie over het huren of kopen van licht systemen in De Kwakel? Neem dan contact met ons op via:

  • Telefoon 0031-20-4976834, dagelijks van 9:00 tot 21:00 uur
  • Mobiel 0031-6-54664447
  • WhatsApp 0031-6-54664447
  • Email
  • Skype Leeborent
  • Facetime

Licht systemen huren in omgeving van De Kwakel

Als u meer informatie wilt over de verhuur van Licht systemen dan kunt u ook verder kijken op onze website . Ook kunt u het contactformulier op onze website invullen voor informatie over het huren van licht systemen in De Kwakel.

Offerte aanvragen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren
Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren