OFFERTE AANVRAGEN

I-Dance huren in Wijk aan zee

I-Dance huren in Wijk aan zee voor uw evenement of bedrijfsfeest? Bij Leeborent bent u aan het juiste adres! Leeborent verzorgt de verhuur van I-Dance door heel Nederland, dus ook in Wijk aan zee. Wij hebben een uitgebreid assortiment producten op het gebied van evenementen verhuur en dus ook I-Dance. Wij verzorgen de verhuur , verkoop , reparatie en het onderhoud aan alle licht & geluidsproducten.

I-Dance huren voor uw feest in Wijk aan zee?

Bij Leeborent bent u verzekert van een goed, persoonlijk advies, goede prijs en hoge kwaliteit van de te huren I-Dance in Wijk aan zee. Wij zijn al jarenlang een betrouwbare partner op het gebied van verhuur & verkoop van alles op het gebied van congressen, feesten en partijen, evenementen en presentaties. Zo is Leeborent is al meer dan 15 jaar actief en ondersteunt evenementen in Wijk aan zee.

Wilt u meer informatie over het huren of kopen van I-Dance in Wijk aan zee?
Neem dan contact met ons op via:

  • Telefoon: 0031 (0) 20-4976834 (dagelijks van 9:00 tot 21:00 uur)
  • Mobiel: 0031 (0) 6-54664447
  • Directe prijsopgave via WhatsApp: 0031 6 54 664447
  • E-mail:info@leeborent.nl
  • Skype: Leeborent
  • Facetime:

I-Dance huren bij Leeborent

Als u meer informatie wilt over de verhuur van I-Dance in Wijk aan zee dan kunt u ook verder kijken op onze website . Ook kunt u het contactformulier op onze website invullen voor meer informatie. Wij helpen u graag met het huren van I-Dance in Wijk aan zee.

Offerte aanvragen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren
Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren