OFFERTE AANVRAGEN

I-Dance huren in Vondelpark

I-Dance huren in Vondelpark voor uw evenement of bedrijfsfeest? Bij Leeborent bent u aan het juiste adres! Leeborent verzorgt de verhuur van I-Dance door heel Nederland, dus ook in Vondelpark. Wij hebben een uitgebreid assortiment producten op het gebied van evenementen verhuur en dus ook I-Dance. Wij verzorgen de verhuur , verkoop , reparatie en het onderhoud aan alle licht & geluidsproducten.

I-Dance huren voor uw feest in Vondelpark?

Bij Leeborent bent u verzekert van een goed, persoonlijk advies, goede prijs en hoge kwaliteit van de te huren I-Dance in Vondelpark. Wij zijn al jarenlang een betrouwbare partner op het gebied van verhuur & verkoop van alles op het gebied van congressen, feesten en partijen, evenementen en presentaties. Zo is Leeborent is al meer dan 15 jaar actief en ondersteunt evenementen in Vondelpark.

Wilt u meer informatie over het huren of kopen van I-Dance in Vondelpark?
Neem dan contact met ons op via:

  • Telefoon: 0031 (0) 20-4976834 (dagelijks van 9:00 tot 21:00 uur)
  • Mobiel: 0031 (0) 6-54664447
  • Directe prijsopgave via WhatsApp: 0031 6 54 664447
  • E-mail:info@leeborent.nl
  • Skype: Leeborent
  • Facetime:

I-Dance huren bij Leeborent

Als u meer informatie wilt over de verhuur van I-Dance in Vondelpark dan kunt u ook verder kijken op onze website . Ook kunt u het contactformulier op onze website invullen voor meer informatie. Wij helpen u graag met het huren van I-Dance in Vondelpark.

Offerte aanvragen