OFFERTE AANVRAGEN

Feest verlichting huren in Aalsmeer?

LeeboRent verzorgt de verhuur van feest verlichting door heel Nederland, dus ook in Aalsmeer . Wij hebben een uitgebreid assortiment producten op het gebied van evenementenverhuur in Aalsmeer, zoals geweldige feest verlichting. Wij verzorgen daarbij de verhuur , verkoop , reparatie en het onderhoud aan alle licht & geluidsproducten.

Feest verlichting huren van hoge kwaliteit in Aalsmeer

Bij LeeboRent bent u verzekerd van een persoonlijk advies, scherpe prijs en hoge kwaliteit bij het huren van onze feest verlichting in Aalsmeer. Wij zijn al jarenlang een betrouwbare partner op het gebied van verhuur & verkoop van alles op het gebied van congressen, feesten en partijen, evenementen en presentaties. LeeboRent is al meer dan 15 jaar actief en ondersteunt graag evenementen in Aalsmeer met de verhuur van feestverlichting.

Huur of koop uw feest verlichting bij LeeboRent!

Wilt u meer informatie over het huren of kopen van feest verlichting in Aalsmeer? Neem dan gerust contact met ons op via:

  • Telefoon 0031-20-4976834, dagelijks van 9:00 tot 21:00 uur
  • Mobiel 0031-6-54664447
  • Directe prijsopgave via WhatsApp: 0031 6 54 664447
  • Email
  • Skype Leeborent
  • Facetime

Als u meer informatie wilt over de verhuur van feest verlichting in Aalsmeer dan kunt u natuurlijk ook verder kijken op onze website . U kunt hierbij het contactformulier op onze website invullen voor aanvullende informatie over het huren van feest verlichting in Aalsmeer.

Offerte aanvragen