OFFERTE AANVRAGEN

DJ gear huren in Velsen?

DJ Gear huren? Bij Leeborent kunt u DJ gear huren in de omgeving van Velsen. Of het nu voor een groot of een klein feest is of voor een ander evenement: bij ons bent u aan het juiste adres voor professionele producten voor elk event. Leeborent verzorgt de verhuur van DJ gears door heel Nederland, dus ook in Velsen. Wij hebben een uitgebreid assortiment producten op het gebied van evenementenverhuur . Daarnaast verzorgen wij ook de verhuur, verkoop, reparatie en het onderhoud aan alle licht & geluidsproducten.

DJ Gear huren voor een feest in Velsen

Bij Leeborent bent u verzekert van een goed, persoonlijke advies, goede prijs en kwaliteit van DJ gear. Wij zijn al jarenlang een betrouwbare partner op het gebied van verhuur & verkoop van alles op het gebied van congressen, feesten en partijen, evenementen en presentaties. Leeborent is al meer dan 15 jaar actief en maakt het mogelijk om DJ gear of DJ Booth te huren in Velsen.

Assortiment DJ Sets en DJ Booth

Leeborent heeft een uitgebreid aanbod DJ Sets en DJ Boots. Bekijk het productoverzicht of neem contact op voor de mogelijkheden. Wilt u meer informatie over het huren of kopen van DJ gear in Velsen? Neem dan contact met ons op via:

  • Telefoon 0031-20-4976834, dagelijks van 9:00 tot 21:00 uur
  • Mobiel 0031-6-54664447
  • Directe prijsopgave via WhatsApp: 0031 6 54 664447
  • Email
  • Skype Leeborent
  • Facetime

DJ gear huren bij Leeborent

Als u meer informatie wilt over het huren van DJ gear in Velsen dan kunt u ook verder kijken op onze website. Ook kunt u het contactformulier op onze website invullen voor informatie over de verhuur van DJ gear in Velsen.

Offerte aanvragen