OFFERTE AANVRAGEN

Discovloeren huren in Geuzenveld Slotermeer?

Leeborent verzorgt de verhuur van discovloeren door heel Nederland, dus ook in Geuzenveld Slotermeer . Wij hebben een uitgebreid assortiment producten op het gebied van evenementenverhuur en dus ook discovloeren. Wij verzorgen de verhuur , verkoop , reparatie en het onderhoud aan alle licht & geluidsproducten. Discovloeren huren in Geuzenveld Slotermeer is gemakkelijk bij Leeborent.

Gemakkelijk discovloeren huren nabij Geuzenveld Slotermeer

Bij Leeborent bent u verzekert van een goed, persoonlijke advies, goede prijs en kwaliteit bij het huren van discovloeren nabij Geuzenveld Slotermeer. Wij zijn al jarenlang een betrouwbare partner op het gebied van verhuur & verkoop van alles op het gebied van congressen, feesten en partijen, evenementen en presentaties. Leeborent is al meer dan 15 jaar actief en waardoor het logisch is om discovloeren bij ons te huren in Geuzenveld Slotermeer.

Neem contact op met ons

Wilt u meer informatie over het huren of kopen van discovloeren in Geuzenveld Slotermeer? Neem dan contact met ons op via:

  • Telefoon 0031-20-4976834, dagelijks van 9:00 tot 21:00 uur
  • Mobiel 0031-6-54664447
  • WhatsApp 0031-6-54664447
  • Email
  • Skype Leeborent
  • Facetime

Als u meer informatie wilt over de verhuur van discovloeren dan kunt u ook verder kijken op onze website . Ook kunt u het contactformulier op onze website invullen voor informatie over het huren van discovloeren in Geuzenveld Slotermeer.

Offerte aanvragen

Ben je Opzoek naar apparatuur voor Koningsdag 2024?
Wij leveren o.a. podia, aggregaten, geluid, licht en nog veel meer!
Ben je Opzoek naar apparatuur voor Koningsdag 2024?
Wij leveren o.a. podia, aggregaten, geluid, licht en nog veel meer!