BEL SNEL 020-4976834 van 9u tot 18u  WHATS APP 06-11122180 of 06-54664447
 

Karaoke sets huren in Amsterdam?

Bij Leeborent karaoke sets huren voor een feest in Amsterdam? Geen probleem! Bij ons kunt u karaoke sets huren in heel Nederland, dus ook in Amsterdam. Wij hebben een uitgebreid assortiment producten op het gebied van evenementenverhuur en dus ook Karaoke sets. Wij verzorgen de verhuur, verkoop, reparatie en het onderhoud aan alle licht & geluidsproducten.

Kwalitatieve karaoke sets huren in Amsterdam

Bij Leeborent, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, bent u verzekerd van een goed, persoonlijk advies, goede prijs en kwaliteit van de te huren karaoke sets. Wij zijn al jarenlang een betrouwbare partner op het gebied van verhuur & verkoop van alles op het gebied van congressen, feesten en partijen, evenementen en presentaties. Leeborent is al meer dan 15 jaar actief en ondersteunt evenementen in Amsterdam.

Huur direct een Karaoke set

Bestel direct uw karaoke set in onze webshop of neem contact op. Wilt u meer informatie over het huren of kopen van karaoke sets in Amsterdam? Neem dan contact met ons op via:

Informatie over huren bij Leeborent

Als u meer informatie wilt over de verhuur van karaoke sets dan kunt u ook verder kijken op onze website. Ook kunt u het contactformulier op onze website invullen voor informatie over het huren van karaoke sets in Amsterdam. Wij helpen u graag!

Offerte aanvragen