OFFERTE AANVRAGEN

Verlichte dansvloer huren

Wilt u een verlichte dansvloer huren voor uw feest of evenement? Welkom bij de goedkoopste verhuurder/verkoper van de Benelux! Bij Leeborent hebben wij een grote voorraad van ledpanelen in Nederland. Wij verhuren entertainment materialen waarmee u uw feest of evenement tot een groot succes kunt maken! Een mooie, goede dansvloer is de basis van een succesvol event.

Dansvloer huren

Een dansvloer huren ? Waar let je op en wat is nou een goede dansvloer? Bij Leeborent hebben we een uitgebreid assortiment dansvloeren.

Verlichte dansvloer huren

Met een dansvloer legt u de basis voor uw evenement. U creΓ«ert nΓ©t dat extra setje om de gasten aan het dansen te krijgen en bovendien voegt u een echte sfeermaker toe. Onze led verlichte dansvloeren zijn laag (6.5 cm) met een zeer hoge led lichtopbrengst en bieden meer mogelijkheden dan alleen maar vloer afwerking. Dit is de echte sfeermaker die u zoekt! Wij verhuren ook houten dansvloeren.

De interactieve dansvloer

Dansvloeren met verlichting zijn uiteraard al hip en modern, maar wij hebben nog meer! De interactieve ledvloer toont videobeelden op de vloer en de beelden zijn met beweging te besturen. Zo zijn er bijvoorbeeld beelden van vissen die rondzwemmen en snel wegzwemmen als er iemand over de vloer loopt. Wij geven u graag advies op maat. Met onze jarenlange ervaring bent u bij ons aan het juiste adres voor eerlijke prijzen en kwalitatieve producten en adviezen. Wij verkopen ook houten en led verlichten dansvloeren.

Dansvloer huren prijs?

Wilt u meer weten over ons aanbod of advies op maat? Neem dan gerust contact met ons op, dan helpen wij u graag. Bij leeborent zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij helpen u graag om van uw evenement een groot succes te maken. U kunt bij ons ook terecht voor geluid, verlichting en andere materialen. Verras uw gasten met de nieuwste entertainment artikelen! De prijs voor het huren van een dansvloer kunt u snel en eenvoudig opvragen.