BEL SNEL +31204976834 van 9u tot 18u  WHATS APP +31654664447
 
Leeborent
Offerte aanvragen

Technische dienst audio

Technische Dienst Audio op korte termijn nodig? Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier voor het huren van audioapparatuur of bent u van plan om zo’n installatie aan te schaffen? Zoek dan niet verder! Leeborent heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het verhuren en verkopen van audio installaties. Heeft u problemen met uw audio? Dan komt onze technische dienst graag uw audio repareren.

Audio huren of kopen

Naast een Technische dienst voor audiosystemen zijn wij ook een verkoop- en verhuurbedrijf. U kunt bij Leeborent ook audioapparatuur huren of geluidsystemen kopen. U kunt bij ons terecht voor gedegen advies op het gebied van bijvoorbeeld de volgende producten:

Onze technische dienst biedt u ook graag reparatie en onderhoud aan zodat uw audio goed werkt tijdens al uw evenementen.

Onderhoud van de technische dienst

Bij onze technische dienst kunt u een ‘Leeborent Check-Up’ aanvragen voor uw audio. Na een grondige check-up ontvangt u een rapport met betrekking tot de staat van uw apparatuur, vervangingstips en een offerte voor het vervangen van de oude, versleten onderdelen. Neem voor meer informatie of een ‘Leeborent Check-Up’ contact met ons op.