OFFERTE AANVRAGEN

Stroom Onderbreking

Stroom onderbreking voorkomen bij Leeborent Niets is zo vervelend als een stroom onderbreking , zeker tijdens een feest, een evenement of andere gelegenheid. Een aggregaat zorgt ervoor dat tijdens zoβ€šΓ„Γ΄n onderbreking er een energievoorziening is waardoor de aangesloten apparatuur normaal kan blijven functioneren. Dankzij onze generatoren heeft u de mogelijkheid om de energievoorziening op een degelijke en stabiele wijze door te zetten, en geen invloed heeft op uw evenement of bedrijfsvoering.

Voorkom een stroom onderbreking

Wij kunnen u van dienst zijn met mobiele generatoren van 1KVA tot 5000KVA en komen bij eventuele calamiteiten door heel Nederland naar u toe. Uiteraard kunnen we vooraf een energieberekening voor u maken, zodat u precies weet wat er nodig zal zijn.

Net Overname

Voorkom een stroom onderbreking met een net overname door een van onze generatoren. We zorgen er daarmee graag voor dat u kunt rekenen op een betrouwbare stroomvoorziening , op de momenten dat u dit hard nodig heeft. Vragen over onze mogelijkheden, of direct een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact met ons op.