OFFERTE AANVRAGEN

Stroom Onderbreking

Stroom onderbreking voorkomen bij Leeborent Niets is zo vervelend als een stroom onderbreking , zeker tijdens een feest, een evenement of andere gelegenheid. Een aggregaat zorgt ervoor dat tijdens zo’n onderbreking er een energievoorziening is waardoor de aangesloten apparatuur normaal kan blijven functioneren. Dankzij onze generatoren heeft u de mogelijkheid om de energievoorziening op een degelijke en stabiele wijze door te zetten, en geen invloed heeft op uw evenement of bedrijfsvoering.

Voorkom een stroom onderbreking

Wij kunnen u van dienst zijn met mobiele generatoren van 1KVA tot 5000KVA en komen bij eventuele calamiteiten door heel Nederland naar u toe. Uiteraard kunnen we vooraf een energieberekening voor u maken, zodat u precies weet wat er nodig zal zijn.

Net Overname

Voorkom een stroom onderbreking met een net overname door een van onze generatoren. We zorgen er daarmee graag voor dat u kunt rekenen op een betrouwbare stroomvoorziening , op de momenten dat u dit hard nodig heeft. Vragen over onze mogelijkheden, of direct een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact met ons op.