BEL SNEL +31204976834 van 9u tot 18u  WHATS APP +31654664447
 
Leeborent
Offerte aanvragen

Podium huren

Wilt u een podium huren? Dan bent u bij Leeborent aan het juiste adres. Voor evenementen en festivals bieden wij podia in alle soorten en maten. Daarnaast kunt u voor licht- en geluidsinstallaties ook bij ons terecht. Liever alles uit handen geven? Dan verzorgen wij van Leeborent de algehele op- en afbouw zodat u daar geen omkijk naar heeft. Benieuwd naar onze producten? Bekijk ons aanbod hier.

Podium huren

Podium of podiumonderdelen huren? Dan zit u bij LeeboRent goed. Een podium huren is bij LeeboRent in alle soorten en maten mogelijk, afhankelijk van het type evenement dat u organiseert. Bekijk hier ons assortiment. Ieder evenement is anders en vraagt dan ook om een ander podium. Daarom denkt LeeboRent graag met u mee. Wij adviseren u over de juiste podiumkeuze en kunnen u ondersteunen bij het aanvragen van een vergunning. Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan of neem contact met ons op. We helpen u graag verder!

Heeft u binnenkort een evenement gepland en bent u op zoek naar een geschikt podium? Of vraagt uw evenement om meerdere podia? Ook dat is mogelijk. Wij weten als geen ander dat een podium een absolute meerwaarde is aan een evenement. Voor het huren of kopen van een podium gaat u natuurlijk naar LeeboRent. Leeborent is dé leverancier van alle producten van A tot Z die behoren tot de entertainment industrie, zoals podia, licht- en geluidsinstallaties.

 

Offerte aanvragen

 

Binnen podium huren

U kunt bij ons terecht voor onder anderen een binnen podium, een buitenpodium, een overdekt podium en een rond podium. U kent zelfs tribunes en een catwalk podium huren. Onze podia zijn leverbaar in diverse maten zodat het altijd de geschikte maat heeft voor de locatie van uw evenement. Bekijk hier ons gehele assortiment van podia, licht- en geluidsinstallatie of vraag hier vrijblijvend uw offerte aan.

Binnen podium huren

Buiten podium huren

Ook voor buitenlocaties zijn podia zeer geschikt en hebben wij de juiste podiumonderdelen voor u klaar staan. Zo kunt u ervoor kiezen om een overdekt buitenpodium te laten plaatsen op uw evenement. Zo bent u er meteen van verzekerd dat de apparatuur dat geplaatst zal worden op het podium niet beschadigd zal worden door het weer. Uw artiesten of sprekers en de bijbehorende producten zoals licht- en geluidsinstallaties blijven droog.

U kunt er zelf voor kiezen of uw voorkeur ligt bij een transparante overdekking of een bedekte overdekking. De transparante overdekking geeft meer licht op het podium, omdat het licht door de overdekking heen komt. Houdt hierbij rekening met het soort evenement en optreden dat plaats zal gaan vinden op het podium. De mogelijkheid is dat er reflectie van zonlicht ontstaat, wat nadelig kan zijn voor bepaalde vormen van spreken. Het geeft daarentegen wel meer sfeer. Maak een schatting van wat voor weer u verwacht op de dag(en) van uw evenement en bekijk wat het beste past bij uw verlangens. Een bedekte overdekking is altijd goed en daarmee speelt u altijd op safe. Houd hierbij rekening dat het donkerder kan zijn op het podium en u hiervoor wellicht extra lichtinstallatie moet plaatsen op het podium. Bij Leeborent is het allemaal mogelijk. U vraagt, wij draaien. 

Tribune huren

Bij Leeborent kunt u ook een tribune huren. Niets is zo vervelend als het publiek de hele avond moet staan. Zeker voor ouderen of mensen die slechter te been zijn, kan een tribune uitkomst bieden. Met onze tribune verhuur kunt u genoeg zitplaatsen aanbieden aan uw gasten. Leeborent verzorgt de tribune in alle soorten en maten. Voor verschillende gelegenheden adviseren wij u de juiste uitvoering. Hier een aantal voorbeelden:

Niets is voor ons te gek. Wij helpen u graag bij de op- en afbouw en verzorgen uw evenement van A tot Z. Zo kunt u zich volledig focussen op andere taken en nemen wij deze zorg u uit handen.

Tribune huren

Erepodia huren

Organiseert u een sportevenement of een ander evenement waarbij aan het einde van de dag prijzen uitgereikt zullen worden, dan is een erepodium wel een extra toevoeging. Het geeft meer waarde voor de drie winnaars wanneer zij op het erepodium mogen staan. Dat doet toch wat met een mens. Bij Leeborent is het mogelijk om erepodia te huren. Bijvoorbeeld dit zwarte erepodium met gouden letters. Dit erepodium voegt absoluut waarde en beleving toe aan de prijsuitreiking van uw evenement.

Erepodia huren

Podiumoverkapping huren

Een podium, catwalk of een evenement in de buitenlucht wordt helemaal perfect als het ook een podiumoverkapping heeft. De overkappingen die u bij Leeborent kunt huren zijn er in transparant of licht doorlatend materiaal. Wij denken graag met u mee over de verschillende mogelijkheden en wat het beste aansluit bij de locatie waar u het evenement organiseert.

 

Podiumoverkapping huren

 

Offerte aanvragen

 

Pipe & drape huren

 

Daarbij leveren wij ook een pipe & drape set. Deze zijn beschikbaar in de kleuren zwart en wit. Afhankelijk van het soort evenement dat u organiseert kunt u daarop uw kleurkeuze beslissen. Op deze manier wordt de presentatie van de door u gekozen podia nog krachtiger en straalt het de juiste allure uit. De pipe & drape set draagt veel bij aan de algehele uitstraling van de setting van het podium.

Een pipe & drape is een systeem waarbij je het podium voorziet van een neutrale achterwand. Deze achterwand bestaat uit een polyester dan wel satijnen doek en is beschikbaar in de kleuren zwart en wit. Ook kunt u de pipe & drape gebruiken om uw magazijn te transformeren naar een geschikte ruimte voor uw bedrijfsfeest. Dat scheelt u kosten, omdat u niet een aparte evenementenlocatie hoeft af te huren. Wat dacht u bijvoorbeeld van deze pipe & drape doek? Hij is mat zwart en brandvertragend. De afmetingen zijn drie bij drie meter. Heeft u vragen, dan kunt u ook bij ons terecht voor technisch advies. Neem dan even contact met ons op, dan helpen we u graag verder.

Het pipe & drape systeem bestaat uit staanders en liggers. Aan de liggers worden de doeken bevestigd. Het is een flexibel systeem dat makkelijk uit te breiden is naar grotere afmetingen. De beschikbare lengtes zijn van 2,15 meter tot en met 5 meter. Bij Leeborent kunt u terecht voor het huren van podia en alle bijbehorende onderdelen zoals bijvoorbeeld de pipe & drape. Wij verzorgen de pipe & drape inclusief de op- en afbouw wanneer u een podium huurt bij Leeborent. Wij zijn er namelijk in gespecialiseerd en weten de exacte handelingen die verricht moeten worden.

Wanneer u een podium of podiumonderdelen wilt huren bij Leeborent, dan betreft het inclusief alle toebehoren. Van insteekpootjes tot montageklemmen en van trappen en tribunes tot dansblokken. Voor alle producten omtrent de evenementenindustrie bent u bij Leeborent aan het juiste adres.

Pipe & drape huren

Lichtverhuur

Voor alle benodigdheden op het gebied van licht bent u aan het juiste adres bij Leeborent: dé specialist op dit gebied. Wij leveren diverse soorten verlichting voor zowel binnen als buiten. Hier een kleine greep uit ons brede assortiment:

Naast alle benodigheden voor lichtinstallaties, kunt u bij Leeborent ook terecht voor alle andere producten die u nodig heeft voor een evenement. Denk hierbij aan dansvloeren, silent disco’s, geluidsapparatuur, karaokesets en meer.

Prijzen

In de zomermaanden is het mogelijk om al vanaf €8,00 ex. BTW een podium te huren. Alle prijzen die u op onze website ziet staan, gelden per product per dag. U huurt een podium dus voor een vaste prijs per dag. Huurt u het podium meerdere dagen, dan wordt de prijs keer het aantal dagen berekend. Daarnaast hangt de prijs natuurlijk af van welke podia of podiumonderdelen u huurt, wat de afmetingen zijn, welke extra producten u daarbij huurt, zoals licht- en geluidsinstallatie. Het spreekt voor zich dat naar mate de bestellingen groter worden, de afmetingen groter worden, de prijs ook zal stijgen. Voor informatie over prijzen, raden wij u aan om een offerte aan te maken. Zo kunnen wij op maat een indicatie van prijsbepaling naar u terugkoppelen. Vraag uw offerte hier aan.

Offerte aanvragen

Bij Leeborent kunt u direct online een offerte aanvragen. Deze offerte is geheel vrijblijvend. U kunt bij ons terecht voor alle soorten producten die behoren tot de evenementenindustrie. Van geluid en licht tot karaoke sets en van podia tot beamers. Voor het aanvragen van uw offerte vragen wij u het formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Zodat wij er mee aan de slag kunnen gaan en u eventueel aanvullende vragen kunnen stellen.

Bij het invullen van de offerte moet u letten op het volgende:

  • Voor het huren van een podium horen wij graag of deze binnen of buiten geplaatst moet worden, wat de hoogtes moeten zijn en welke afwerking u wenst.
  • Wilt u geluidsinstallaties huren? Dan horen wij graag hoeveel gasten u verwacht en welke specifieke wensen u heeft.
  • Bij aanvraag van een dansvloer graag de afmetingen aangeven en of deze van hout moet zijn of een LED-vloer.
  • Bij een roadshow of drive-in horen we graag het betreffende thema, de datum en tijd.

Op deze manier kunnen wij zo volledig mogelijk zijn en een op maat gemaakte offerte sturen. Wij denken graag met u mee en verzorgen uw evenement van A tot Z.

Podiumverhuur in Amsterdam en omgeving

Leeborent is gevestigd in Zwanenburg. Wij leveren podia en alle andere producten door heel Nederland. Ook voor trainingen, workshops, productintroducties, persconferenties, bedrijfsintroducties, jubilea, interne meetings, congressen, trainingen en optredens kunnen wij u van dienst zijn. Voor ieder evenement hebben wij de juiste producten om een passend podium voor te bouwen. En dat op- en afbouwen hoeft u niet zelf te doen, want die taak nemen wij u graag uit handen. Wij zijn erin gespecialiseerd en weten wat we doen. Zo kunnen wij snel en efficiënt uw desbetreffende evenementenlocatie omtoveren tot één geheel.

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij onze expertise inzetten om u te voorzien van alle mogelijkheden en advies op maat.

Wij adviseren:

 

afrok-Podium- Los-per meter

Afrok materiaal los te koop bij een inhuur en of aankoop order ( niet te  huur) per meter zwart- wit brandvertragend ( zwart ) Wij verzorgen losse stof...

Lees meer
EAN code: 8000507
(excl. BTW) Vanaf € 2,50
Meer informatie
 

Buiten Podium 6 x 4 voorbeeld Pakket 1, + Overkapping B705 x D505

Buiten Podium Pakket 1 6 x 4 Podium + Transparante overkapping B 705 x D 505   Dit pakket bestaat uit: 1 x Buiten podium overkapping Trans...

Lees meer
EAN code: 8001254
(excl. BTW) Vanaf € 1799,00
Meer informatie
 

Buiten Podium Pakket 2, Transparant B 905 x D 605

Buiten Podium Pakket 2, Podium 8 x 5 meter + Transparante overkapping  B 905 x D 605   Dit pakket bestaat uit: 1 x Buiten podium 9.05 x 6,05 mete...

Lees meer
EAN code: 8001255
(excl. BTW) Vanaf € 2499,00
Meer informatie
 

Buiten Podium Pakket 3, Transparante Overkapping, B 705 x D 505

Buiten Podium Pakket 3, Transparante Overkapping, B 705 x D 505   Dit pakket bestaat uit: 1 x Transparante overkapping 7,05 x 5,05 meter. ...

Lees meer
EAN code: 8001256
(excl. BTW) Vanaf € 1899,00
Meer informatie
 

Buiten Podium Pakket 4, Transparante Overkapping, B 905 x D 605

Buiten Podium Pakket 4, Transparante Overkapping, B 905 x D 605   Dit pakket bestaat uit: 1 x Transparante overkapping 9,05 x 6,05 meter. 1 ...

Lees meer
EAN code: 8001257
(excl. BTW) Vanaf € 2199,00
Meer informatie
 

Buiten Podium Pakket 5, Blauw, B855 x D605 incl. layher torens

Buiten Podium Pakket 5, Blauw, B855 x D605 incl. layher torens   Dit pakket bestaat uit: 1 x Buiten podium 8,55 x 6 op variable hoogte ...

Lees meer
EAN code: 8001258
(excl. BTW) Vanaf € 9995,00
Meer informatie
 

Podium 3 x 4 meter op 40 cm hoog inclusief, afrok en tapijt, regio Amsterdam

Podium 3 x 4 meter op 40 cm hoog inclusief, afrok en tapijt, regio Amsterdam      Dit podium bestaat uit: 6 x Prolyte Podiumdeel 20...

Lees meer
EAN code: 8000685
(excl. BTW) Vanaf € 369,00
Meer informatie
 

Podium 3 x 2 meter op 40 cm hoog inclusief, afrok en tapijt, regio Amsterdam

Podium 3 x 2 meter op 40 cm hoog inclusief, afrok en tapijt, regio Amsterdam      Dit podium bestaat uit: 3 x Prolyte Podiumdeel 20...

Lees meer
EAN code: 8001534
(excl. BTW) Vanaf € 299,00
Meer informatie
 

Podium 6 x 4 meter op 40 cm hoog inclusief, afrok en tapijt, regio Amsterdam

Podium 6 x 4 meter op 40 cm hoog inclusief, afrok en tapijt, regio Amsterdam      Dit podium bestaat uit: 12 x Prolyte Podiumdeel 2...

Lees meer
EAN code: 8000212
(excl. BTW) Vanaf € 396,00
Meer informatie
 

Podium 6 x 6 meter op 40 cm hoog inclusief, afrok en tapijt, regio Amsterdam

Podium 6 x 6 meter op 40 cm hoog inclusief, afrok en tapijt, regio Amsterdam      Dit podium bestaat uit: 18 x Prolyte Podiumdeel 2...

Lees meer
EAN code: 8001535
(excl. BTW) Vanaf € 499,00
Meer informatie
 

Podium 6 x 8 meter op 40 cm hoog inclusief, afrok en tapijt, regio Amsterdam

Podium 6 x 8 meter op 40 cm hoog inclusief, afrok en tapijt, regio Amsterdam      Dit podium bestaat uit: 24 x Prolyte Podiumdeel 2...

Lees meer
EAN code: 8001536
(excl. BTW) Vanaf € 529,00
Meer informatie
 

Podium 8 x 4 meter op 40 cm hoog inclusief, afrok en tapijt, regio Amsterdam

Podium 8 x 4 meter op 40 cm hoog inclusief, afrok en tapijt, regio Amsterdam      Dit podium bestaat uit: 16 x Prolyte Podiumdeel 2...

Lees meer
EAN code: 8000213
(excl. BTW) Vanaf € 439,00
Meer informatie
 

Podium 14 x 10 meter op 40 cm hoog inclusief, afrok en tapijt, regio Amsterdam

Podium 14 x 10 meter op 40 cm hoog inclusief, afrok en tapijt, regio Amsterdam      Dit podium bestaat uit: 70 x Prolyte Podiumdeel...

Lees meer
EAN code: 8001538
(excl. BTW) Vanaf € 1699,00
Meer informatie
 

Podium 14 x 6 meter op 40 cm hoog inclusief, afrok en tapijt, regio Amsterdam

Podium 14 x 6 meter op 40 cm hoog inclusief, afrok en tapijt, regio Amsterdam      Dit podium bestaat uit: 42 x Prolyte Podiumdeel ...

Lees meer
EAN code: 8001537
(excl. BTW) Vanaf € 1199,00
Meer informatie
 

Buiten Podium, Transparant, Recht, B 705 x D505 x H355 cm

Buiten Podium, Transparante Kap, Recht, B 705 x D505 x H355 cm Transparante overkapping met een maatvoering van B 705 x D 505 x H 355 centimeter. We zien de onderg...

Lees meer
EAN code: 8000690
(excl. BTW) Vanaf € 799,00
Meer informatie
 

Buiten Podium, Transparant, Recht, B 905 x D605 x H355 cm

Buiten Podium, Transparante Kap, Recht, B 905 x D 605 x H 355 cm Transparante overkapping met een maatvoering van B 905 x D 605 x H355 centimeter. We zien de ...

Lees meer
EAN code: 8000689
(excl. BTW) Vanaf € 899,00
Meer informatie
 

Buiten Podium, Transparant, Schuin, B 905 x D 605 x H 355 cm

Buiten Podium, Transparante overkapping, Schuin, B 905 x D 605 x H 355 cm Transparante overkapping met een maatvoering van B 905 x D 605 x H 355 centimeter. W...

Lees meer
EAN code: 8001117
(excl. BTW) Vanaf € 899,00
Meer informatie
 

Buiten Podium, Lichtdoorlatend, Recht,Schuin B455 x D2000 x H355 cm

Buiten Podium, Lichtdoorlatende Kap, Recht, B455 x D2000 x H355 cm Lichtdoorlatende overkapping (wit) met een maatvoering van B455 x D2000 x H355 cm. We zien de on...

Lees meer
EAN code: 8000748
(excl. BTW) Vanaf € 756,00
Meer informatie
 

Buiten Podium, Transparant, Schuin, B 705 x D 505 x H 355 cm

Buiten Podium, Transparante Kap, Schuin, B 705 x D 505 x H 355 centimeter. Transparante overkapping met een maatvoering van B 705 x D 505 x H 355 centimeter. ...

Lees meer
EAN code: 8001118
(excl. BTW) Vanaf € 799,00
Meer informatie
 

Buiten Podium, Transparante Kap, Schuin, B1205 x D805 x H450 cm

Buiten Podium, Transparante Kap, Schuin, B1205 x D805 x H450 cm Transparante overkapping met een maatvoering van B1205 x D805 x H450 cm. We zien de ondergrond ...

Lees meer
EAN code: 8001508
(excl. BTW) Vanaf € 1399,00
Meer informatie
 

Layher Podium 200 x 100 cm, variabele hoogte 170 - 220 cm

Layher Podium 200 x 100 cm, variabele hoogte 170 - 220 cm Podiumdeel rechthoek 200 x 100 cm met een onderbouw van Layher steigermateriaal. Dit podiumdeel kan ...

Lees meer
EAN code: 8000967
(excl. BTW) Vanaf € 22,00
Meer informatie
 

Podium 10 x 6 meter op 40 cm hoog, inclusief afrok en tapijt, regio Amsterdam

Podium 10 x 6 meter op 40 cm hoog, inclusief afrok en tapijt, regio Amsterdam      Dit podium bestaat uit: 30 x Prolyte Podiumdeel ...

Lees meer
EAN code: 8001006
(excl. BTW) Vanaf € 597,00
Meer informatie
 

Buiten Podium, Blauw, Schuin, B855 x D605 x H455 cm

Buiten Podium, Blauw, Schuin, B855 x D605 x H455 cm Blauwe overkapping met een maatvoering van B855 x D605 x H355 cm. Inclusief podium van 8 x 5 met...

Lees meer
EAN code: 800546
(excl. BTW) Vanaf € 1649,00
Meer informatie
 

Buiten Podium, Zwart, Schuin, B655 x D505 x H455 cm

Buiten Podium, Zwart, Schuin, B655 x D505 x H455 cm Zwart overkapping met een maatvoering van B655 x D505 x H455 cm. Inclusief podium van 6 x 4...

Lees meer
EAN code: 800622
(excl. BTW) Vanaf € 1049,00
Meer informatie
 

Buiten Podium, Zwart, Schuin, B355 x D305 x H355 cm

Buiten Podium, Zwart, Schuin, B355 x D305 x H355 cm Zwart (FOH) overkapping met een maatvoering van B355 x D305 x H355 cm. Inclusief podium van...

Lees meer
EAN code: 8000623
(excl. BTW) Vanaf € 495,00
Meer informatie
 

Layher Podium 5 x 3 m, variabele hoogte 80 - 280 cm

Layher Podium 5 x 3 m, variabele hoogte 80 - 280 cm Podium recht...

Lees meer
EAN code: 8001187
(excl. BTW) Vanaf € 399,00
Meer informatie
 

Layher Podium 6 x 2 m, variabele hoogte 80 - 280 cm

Layher Podium 6 x 2 m, variabele hoogte 80 - 280 cm Podium rechthoek 6 x 2 m met een onderbouw van Layher steigermateriaal. Dit podium kan variëren van ...

Lees meer
EAN code: 8001185
(excl. BTW) Vanaf € 299,00
Meer informatie
 

Mobiele Podiumwagen, Overdekt, B1360 x D900 x H800 cm

Mobiele Podiumwagen, Overdekt, B1360 x D900 x H800 cm Breedte: 13,60 m  Diepte: 9,00 m Vloerhoogte: min. 1,40 m / max. 1,60 m Clear...

Lees meer
EAN code: 8000644
(excl. BTW) Vanaf € 3000,00
Meer informatie
 

Buiten podium compleet 6 x 4 met overkapping transparant

Voorbeeld Buitenpodium compleet 6 x 4 op 100 cm + Transparante overkapping  schuin  B 705 x D 505 H 355 cm Leeborent medewerkers verzorgen op lokat...

Lees meer
EAN code: 8001725
(excl. BTW) Vanaf € 1299,00
Meer informatie