OFFERTE AANVRAGEN

Pipe and drape

Pipe and drape systemen huurt u het voordeligst bij Leeborent. Met behulp van onze systemen kunt u eenvoudig een ruimte afschermen. Met onze oplossingen kan er op iedere locatie een mooi afgewerkte ruimte gecreΓ«erd worden in verschillende maten en kleuren. Denk aan het sfeervol aankleden van een kale ruimte, het verdelen van een grote ruimte of het afschermen van privΓ©ruimtes: met dit systeem is het mogelijk op een professionele manier! huur een Pipe and drape systeem via Leeborent.

Pipe and drape, de mogelijkheden bij Leeborent

U kunt bij ons terecht voor de verhuur van Pipe and drape systemen en voor losse onderdelen. Wij leveren:

Veilige afschermwanden voor op evenementen en feesten

Al onze afrok doeken zijn uitgevoerd in brandvertragend verdu en verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden voor uw feest of evenement. Met onze ervaring van meer dan 20 jaar bent u bij ons verzekerd van vakkundig advies en eerlijke prijzen.

Pipe and drape systemen huren

U kunt bij ons uiteraard terecht om complete Pipe and drape systemen te huren. Wilt u meer weten over de verhuur van de gehele systemen, de verhuur van enkele onderdelen of de verschillende afmetingen van onze artikelen? Neem dan gerust contact met ons op, dan helpen wij u graag. Ook voor andere entertainment artikelen kunt u bij ons terecht, bekijk snel wat we voor u kunnen doen!