OFFERTE AANVRAGEN

Pioneer CDJ 2000

Pioneer CDJ 2000 Huren bij Leeborent

Bent u op zoek naar een Pioneer CDJ 2000 set om te huren? Dan hoeft u niet langer te zoeken! Leeborent heeft pioneer sets op voorraad voor een scherpe prijs! U kunt tot vier CD spelers op elkaar aansluiten door middel van een netwerkkabel. Hierdoor kunt u uw muziek delen met alle spelers. Deze dj set kan ook gebruikt worden met populaire DJ software zoals Native Instruments Traktor PRO. Met de knoppen op de CDJ 2000 kunt u mooie effecten toepassen op uw muziek. Bovendien hebben DJβ€šΓ„Γ΄s met deze set direct toegang tot hun muziek. Niet alleen van discs, maar bijvoorbeeld ook van een USB apparaat.

DJ set huren

Bij Leeborent kunt u ook terecht voor de verhuur, verkoop, reparatie en het onderhoud van diverse artikelen. Leeborent verhuurt vrijwel alles voor evenementen en feesten. De Bestelling van uw D j Set plaatst u eenvoudig via onze webshop. U vult uw gegevens in en Leeborent doet de rest. Leeborent bezorgt uw Pioneer CDJ 2000 onder andere in Amsterdam, Amstelveen, Zaandam, Utrecht, Hoofddorp, Schiphol, Haarlem en omliggende plaatsen.

Pioneer CDJ 2000 bestellen

Wilt u eerst advies over het huren van de Pioneer CDJ 2000? Tussen 09.00 en 22.00 uur is er altijd een medewerker bereikbaar. U kunt telefonisch contact met ons opnemen of het contactformulier op onze website invullen. Wij zijn ook te bereiken via Whatsapp! Meer daarover leest u op onze contactpagina . Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Bekijk snel wat wij voor uw feest of evenement kunnen betekenen!