OFFERTE AANVRAGEN

Karaoke verhuur

Voor karaoke verhuur bent u bij Leeborent aan het juiste adres. Karaoke verhuur is er voor thuisgebruik en kleine groepen, maar ook voor grote groepen. Voor thuisgebruik is er de Karaoke Thuisset en voor professioneel gebruik op uw feest verhuren wij de Karaoke Roadshow met goede muziek, leuke videoclips Γ©n een dj! Leeborent verhuurt complete karaoke sets met luidsprekers, beeld dvdβ€šΓ„Γ΄s en microfoons. Alle producten van de karaoke verhuur zijn gemakkelijk aan te sluiten op uw eigen tv.

Karaoke verhuur bij LeeboRent

Ook voor de verhuur , verkoop , reparatie en het onderhoud van diverse artikelen kunt u terecht bij Leeborent. Leeborent verhuurt vrijwel alles voor de entertainment industrie. Dus ook voor karaoke verhuur gaat u naar Leeborent.

Online karaoke verhuur

Uw bestelling voor karaoke verhuur plaatst u gemakkelijk via onze webshop. U vult uw gegevens in en Leeborent doet de rest. Leeborent bezorgt karaoke verhuur onder andere in Amsterdam, Amstelveen, Zaandam, Utrecht, Hoofddorp, Schiphol, Haarlem en omliggende plaatsen. Wilt u eerst advies of een vrijblijvende offerte? Tussen 09.00 en 22.00 uur is er altijd een medewerker bereikbaar. U kunt telefonisch contact met ons opnemen of het contactformulier op onze website invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bestel direct uw karaoke set of neem contact met ons op .