OFFERTE AANVRAGEN

Karaoke set huren

Bij Leeborent kunt u een mooie karaoke set huren om uw feest gegarandeerd tot een succes te maken! Wat is er leuker dan tijdens een feest met alle gasten meezingen met bekende Nederlandse en buitenlandse hits? Voor het huren van een karaoke set heeft u bij Leeborent volop keuze: voor thuisgebruik is er de Karaoke Thuisset en voor professioneel gebruik op uw feest verhuren wij de Karaoke Roadshow met goede muziek, leuke videoclips Γ©n een dj! Leeborent verhuurt complete karaoke sets met luidsprekers, beeld dvdβ€šΓ„Γ΄s en microfoons. Alle karaoke producten zijn gemakkelijk aan te sluiten op uw eigen tv.

Eenvoudig een karaoke set huren

Een karaoke set huren doet u eenvoudig via onze website. U plaatst uw bestelling, vult uw gegevens in en Leeborent doet de rest. Wij bezorgen uw karaoke set onder andere in Amstelveen, Amsterdam, Utrecht, Zaandam, Hoofddorp, Schiphol, Haarlem en omringende plaatsen.

Karaoke set huren bij LeeboRent

Wilt u eerst advies over het huren van een karaoke set of een vrijblijvende offerte? Tussen 09.00 en 22.00 uur is er altijd een medewerker bereikbaar. U kunt telefonisch contact met ons opnemen of het contactformulier op onze website invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bestel direct uw karaoke set en maak uw feest compleet!