OFFERTE AANVRAGEN

Karaoke huren

Karaoke huren bij Leeborent

Karaoke huren zorgt op elk feest voor extra sfeer en vermaak. Bij Leeborent dragen wij hier graag aan bij. U kunt bij ons een complete karaokeshow huren, of een losse set. Met zijn allen meezingen op hits en nieuwe talenten ontdekken: het kan allemaal! U en uw gasten hebben gegarandeerd plezier met onze karaoke verhuur !

De nieuwste hits

Wij hebben verschillende soorten karaokesets voor de verhuur. Hierbij een kleine impressie:

De party sets zijn beschikbaar voor verschillende groepen. We hebben ze namelijk tot 50, 100 en 200 personen! Kijk gerust verder op de website voor alle karaoke artikelen . Wij hebben namelijk ook roadshows en karaoke voor kinderen!

Alles om uw feest compleet te maken

Wij leveren uiteraard ook veel andere materialen, zoals dansvloeren, verlichting, I-Dance enzovoort. Met onze ervaring van meer dan 20 jaar voorzien wij u van de beste adviezen en prijzen. U vindt bij ons alles om van uw feest een succes te maken!

Karaoke huren bij Leeborent

Heerlijk weer een avond zingen met iedereen! U kunt bij ons online een karaokeset huren. Voor meer informatie kun u gerust contact met ons opnemen, dan staan wij u graag te woord. U kunt ook online een offerte aanvragen. Voor al uw feest materialen bent u bij Leeborent aan het juiste adres!