OFFERTE AANVRAGEN

Geluid verhuur

Geluid verhuur door Leeborent verhuur Geluid verhuur begint bij Leeborent. Wij van LeeboRent zijn een audiovisueel dienstverlener die met korte lijnen en persoonlijke aandacht die complete techniek voor uw presentatie of evenement verzorgt. Voor al uw beeld en geluid komt bent u daarom bij Leeborent op het juiste adres.

Professioneel geluid verhuur & meer

Leeborent is dΓ© partner als het gaat om geluid verhuur. Op zoek naar professionele mixer mengpaneel of een van de bekende cd-spelers van Pioneer? D&B Audiotechnik, monitoren van D&B, JBL Dynacord, EV voor iedere optreden een microfoon van bijvoorbeeld: Shure, Sennheiser, AKG.

Krachtige versterkers en speakers van D & B, Dynacord Peavey, Bose ook daarmee kunnen wij u van dienst zijn. Bij Leeborent heeft u het geluid verhuur allemaal in eigen beheer, wilt u een show op maat of gewoon snel een paar ‘losse’ geluid verhuur producten. Klikt u eens op 1 van de categorieartikel afbeeldingen om zelf te kijken wat wij u kunnen aanbieden. Naast geluid verhuur zijn wij ook gespecialiseerd in:

  • Licht verhuur
  • Evenement verhuur
  • Aggregaten

Geluid huren

Vrijblijvende informatie, offerte en/of advies over geluid verhuur? Van 09.00 uur tot 22.00 uur is er altijd een Leeborent medewerker met vakkennis aan de telefoon 020-4976834. Of l ees hier meer over ons geluid verhuur .