OFFERTE AANVRAGEN

Evenementen verhuur

evenementen verhuur door Leeborent

Bij de organisatie van een feest of evenement denkt u uiteraard aan evenementen verhuur . De organisatie van uw evenement begint bij Leeborent! Of het gaat om bedrijfsfeesten, bedrijfsuitjes of diverse feestconcepten: bij ons bent u aan het juiste adres. Indoor én outdoor, het kan allemaal! Als facilitair bedrijf hebben wij al voor vele evenementen de verhuur verzorgd. De mogelijkheden zijn eindeloos! Wat in ieder geval zeker is, is dat u een verbluffend feest organiseert! Denk aan een uniek bedrijfsuitje , inclusief dansvloer bijvoorbeeld. Het kan allemaal!

Evenementen verhuur Leeborent

Wij hebben vele jaren ervaring en bovendien veel kennis in huis om u te voorzien van alle technische faciliteiten (zoals technische dienst licht ) en informatie. Daarnaast leveren wij een goede prijs kwaliteitsverhouding en leveren wij onze apparatuur voor een concurrerende prijs. U kunt ook bij ons terecht voor onderhoud en reparatie van uw apparatuur, dus naast totaalleverancier zijn wij ook uw rots in de branding!

Verhuur evenementen materialen

Leeborent heeft een ruim assortiment aan allerlei materialen voor een succesvol evenement. De organisatie en benodigdheden van een evenement zijn veelomvattend, denk aan: Beamers & LED (plasma-)schermen, dansvloeren, geluidsmaterialen, karaoke en podia. Bij Leeborent bent u onder andere aan het juiste adres voor:

Wij bieden ruime keuze van veel van deze materialen. Uw evenement wordt een succes als u onze materialen inhuurt!

Wilt u een geslaagd evenement?

U kunt online een vrijblijvende offerte aanvragen voor al uw evenement materialen . Daarnaast zijn wij u graag van dienst via Whatsapp, email, telefoon en Facebook. Meer over onze bereikbaarheid leest u bij contact . Wij helpen u graag om uw feest een groot succes te maken!

Ben je Opzoek naar apparatuur voor Koningsdag 2024?
Wij leveren o.a. podia, aggregaten, geluid, licht en nog veel meer!
Ben je Opzoek naar apparatuur voor Koningsdag 2024?
Wij leveren o.a. podia, aggregaten, geluid, licht en nog veel meer!