OFFERTE AANVRAGEN

Beamer huren

Een beamer huren doet u bij Leeborent. Wij zijn een audiovisueel dienstverlener die met korte lijnen en persoonlijke aandacht, de complete techniek voor uw presentatie of evenement verzorgt. Leeborent verzorgt al uw audio visuele projecten. Een beamer huren is bij Leeborent een fluitje van een cent. Leeborent is het verhuur bedrijf voor al uw evenement materialen. Het huren van een beamer valt binnen onze categorie verhuur van beeld.

Beamer en accessoires huren

Beamer en accessoires huren? Wij verhuren diverse materialen voor Β¬Β₯BeeldΒ¬Β₯. Naast een beamer huren kunt u bij Leeborent ook terecht voor alle accessoires die uw presentatie of projectie een succes maken. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor de volgende producten:

  • Beamers
  • Spanschermen
  • Projectieschermen
  • LED- en Plasmaschermen
  • VGA of HDMI kabels

Dankzij ons brede assortiment op het gebied van beamers en overige projectie-benodigheden is er altijd een product dat uw wensen kan realiseren. Wij verhuren ook beamer lampen . Wij kunnen u adviseren over de verschillende disciplines als powerpoint, films of interactie. Scherpe tarieven, geen upselling, maar een eerlijk advies zodat u meer overhoudt onder aan de streep. U heeft één vast aanspreekpunt zodat alles transparant en duidelijk blijft. Van onze dienstverlening mag u flexibiliteit, betrouwbaarheid én betrokkenheid verwachten.

Beamer huren bij LeeboRent

Het is bij ons ook mogelijk om bekabeling voor de beamer te huren. Vrijblijvende informatie, offerte en/of advies over een beamer huren? Van 09.00 uur tot 22.00 uur is er altijd een LeeboRent medewerker bereikbaar. Of lees hier meer over een beamer huren.