OFFERTE AANVRAGEN

Droogijs kopen is een uitstekend idee als u uw festiviteit of evenement naar een hoger level wilt tillen. Creëer de perfecte sfeer op uw feest met de spectaculaire, feestelijke, geurvrije en 100% veilige nevel. De perfecte plek om droogijs is te kopen of huren is natuurlijk bij Leeborent. Wij zijn dé leverancier op het gebied van entertainment, dus van droogijs weten wij alles af. Bent u benieuwd naar welk droogijs u moet kopen? Geen zorgen. Leeborent adviseert u graag!

Bel direct: +31204976834 of WhatsApp: +31654664447. Een offerte aanvragen kan natuurlijk ook.

Droogijs: wat is het?

Voor u droogijs gaat kopen, is het fijn om te weten wat u nou eigenlijk precies aanschaft. Want wat is droogijs en hoe werkt het? Leeborent legt het voor u uit. Droogijs is eigenlijk niets meer dan nevel of rook dat laag boven de grond hangt. Het heet ook wel koolzuursneeuw, omdat de nevel bestaat uit een vaste vorm van CO2.

Droogijs wordt veel gebruikt in de horeca- en entertainment industrie. Droogijs heeft meerdere functies: koelen, reinigen, maar wordt ook vaak gebruikt bij evenementen om een bepaalde sfeer te creëren.

Droogijs is een natuurlijk product, want het bestaat uit gecondenseerde waterdamp. Als het droogijs verdampt is, blijft er geen rommel achter. De ruimte wordt niet nat en het is alsof er geen droogijs aanwezig is geweest. Dat is dan ook het magische effect dat droogijs met zich meebrengt.

Ook fijn om te weten: droogijs heeft geen geur of smaak, is niet giftig en ook niet brandbaar. Het kan dus veilig gebruikt worden tijdens elk type feest, zoals een bruiloft, bedrijfsfeest, examenfeest of karaoke party bijvoorbeeld.

Droogijs kopen of huren: voor iedereen mogelijk

Droogijs bestellen is niet alleen voor de professionals, maar mogelijk voor iedereen. Droogijs kopen kan namelijk ook gewoon als particulier. Naast het droogijs kopen, kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om een droogijsmachine te huren. En een droogijsmachine huren kan ook gewoon bij Leeborent. Onze vakkundige medewerkers helpen u hier graag bij. Zij besturen de droogijsmachine graag voor u om een indrukwekkende sfeer neer te zetten op uw feest. Bij Leeborent ontzorgen we graag en nemen we alles uit handen zodat u zich alleen kan focussen op het genieten en vieren van het feest. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Leeborent.

Droogijs: waarvoor wordt het gebruikt?

Droogijs kopen doet u niet zonder reden. Het wordt vaak gebruikt voor het creëren van een spectaculair moment, zoals een onthulling van een product of persoon. Maar bijvoorbeeld ook bij de openingsdans op een bruiloft. Ook kunt u droogijs kopen voor cocktails. Het droogijs kan gebruikt worden voor sneller koelen van de drankjes of voor het langer koel houden ervan. Daarnaast ziet het er ook heel magisch en interessant uit, want het oog wilt natuurlijk ook wat.

Hoe leuk is het als u een cocktail aan de bar bestelt of rond laat serveren en deze cocktails op het dienblad van rook en nevel zijn voorzien? Dat voelt toch net even wat specialer dan een gewone cocktail of drankje bestellen.  Vaak zijn mensen hier namelijk erg van onder de indruk en dat snappen wij maar al te goed.

Container met droogijs

Droogijs kopen kunt u ook doen voor onderweg of voor een evenement op een locatie zonder stroom. U kunt natuurlijk een aggregaat gebruiken om de koeling van ijskasten te laten werken, maar u kunt in dit geval ook gebruik maken van droogijs. Droogijs kopen kan in containers van 10 liter en 100 liter. Een container van 100 liter droogijs zorgt ervoor dat u een half uur lang drankjes koel kan houden en van de rook kan voorzien. Aandachtspunt: trek handschoenen aan wanneer u droogijs uit de container pakt om brandwonden te voorkomen.

De werknemers van Leeborent zijn professioneel en vakkundig en hebben dit vaker gedaan. Daarom zijn wij beschikbaar om tijdens het evenement de gasten van drankjes met droogijs te voorzien. Zo weet u zeker dat het allemaal goed verloopt en heeft u er verder geen omkijken naar. Wilt u droogijs kopen? Dan levert Leeborent dat voor een scherpe en aantrekkelijke prijs door het hele land. Bent u benieuwd naar wat Leeborent voor u kan betekenen? Neem dan snel contact met ons op en dan staat één van onze werknemers u vriendelijk te woord. We helpen u graag verder!

Bel direct: +31204976834 of WhatsApp: +31654664447. Een offerte aanvragen kan natuurlijk ook.

Droogijs kopen

Los droogijs kopen

Bent u van plan om voor een evenement droogijs te kopen? Dan bent u bij Leeborent aan het juiste adres. Het losse droogijs kunt u kopen in hoeveelheden van 10 kilo. Het droogijs wordt niet in de verpakking geleverd, dus deze moet u zelf meenemen naar de locatie of kunt u afnemen bij Leeborent. Wat hierbij belangrijk is, is dat u gebruik maakt van een grote doos van piepschuim mét deksel. Piepschuim is namelijk het enige materiaal dat ervoor zorgt dat het droogijs niet aan de wand blijft plakken en dat de temperatuur laag blijft. U kunt die verpakking natuurlijk ook gewoon bij ons bestellen.

Droogijs kopen in de omgeving van Amsterdam? Dat kan! Leeborent levert door heel Nederland, maar richt zich voornamelijk op de omgeving rondom Amsterdam. Steden waar we veel komen, zijn: Aalsmeer, Castricum, Diemen, Haarlem, Heemskerk, Katwijk aan Zee, Loosdrecht, Noordwijk, Scheveningen, Schiphol, Uitgeest en nog veel meer. Check onze site of uw regio er tussen staat. Staat uw regio er niet tussen? Geen probleem! We leveren door heel Nederland. Neem dan snel contact met ons en dan bespreken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Droogijsmachine kopen of huren

Naast los droogijs kopen, kunt natuurlijk ook zelf een droogijsmachine kopen of huren. Bij Leeborent hebben we altijd goede deals. Wat vindt u bijvoorbeeld van deze combideal: droogijsmachine Chauvet Nimbus + 25 kilo droogijs. De vulling van 25 kilo droogijs zorgt ervoor dat u tijdens een evenement de ruimte voor zes minuten kan voorzien van de rook. Dit gebeurt in twee keren van drie minuten. Voor het gebruik van de droogijsmachine heeft u twee vrije electragroepen nodig. Is dit op de locatie niet aanwezig, dan kunt u via Leeborent ook altijd een of meerdere aggregaten huren.

Droogijsmachine kopen of huren

Neem vrijblijvend contact op

Andere special effects

Leeborent is van alle markten thuis. U kunt er droogijs kopen, maar er zijn ook heel veel andere leuke specials effects die u kunt huren voor uw evenement. Van een LED-dansvloeren tot een karaoke set en van een drive-in-show tot een silent disco. Alles is mogelijk. Ook kan bij ons terecht voor een confetti en streamer shooter en een bellenblaasmachine. Die laatste twee leggen we hieronder uitgebreid voor u uit.

Confetti en streamer shooters

Gaat u een groot evenement organiseren? Dan kan een confetti of streamer shooter echt niet meer ontbreken. Dankzij Leeborent is dit heel makkelijk te organiseren en kunt u een gegarandeerde knalfuif verwachten. Het leuke van een confettie shooter is dat het een heel mooi special effect geeft en een onvergetelijke dimensie aan de avond. Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Neem dan snel contact op met Leeborent. Dan helpen we u graag verder.

Een confetti shooter werkt als volgt: zodra u de confetti de lucht in schiet komen er kleine stukjes papiersnippers uit het kanon. Dit geeft een heel leuk sneeuwachtig effect. De confetti is dan ook perfect te combineren met het droogijs om een winterwonderland thema naar een hoger niveau te tillen. De papiersnippers kunnen in verschillende kleuren uit het kanon kopen, denk aan regenboogkleuren of glitter metallic kleuren.

Een streamer shooter werkt net even anders dan de confetti shooter. Het schiet namelijk geen papiersnippertjes uit het kanon, maar lange, grote slierten. Ook deze slierten zijn beschikbaar in allerlei soorten kleuren en kan dus makkelijk worden aangepast naar het thema van het desbetreffende evenement. Wat natuurlijk ook kan, zijn de kleuren van uw bedrijf. Heeft u een bedrijfsevenement of opening van een nieuw pand? Dan is een streamer shooter met de kleuren van uw bedrijf een hele leuke toevoeging.

Bellenblaasmachine

Naast een droogijsmachine kunt u ook een bellenblaasmachine kopen of huren bij Leeborent. Een bellenblaasmachine is altijd een grote hit op bruiloften en kinderfeestjes. Als u de bellenblaasmachine combineert met een droogijsmachine én een LED lichtpakket dan krijgen de bellen en het rook een heel mooi effect. Dit gaat iedereen fantastisch vinden en nooit meer vergeten.

Hoe werkt een bellenblaasmachine? U denkt misschien aan een kleine bellenblaas die kinderen hebben, maar zo werkt het niet. Bij een grote bellenblaasmachine blaast een enorme ventilator de bellen de zaal in. Zoals u weet is bellenblaasvloeistof een gladde vloeistof dus het is wel belangrijk om rekening te houden met de ondervloer. Die moet namelijk wel tegen een stootje kunnen en een absorberende werking hebben. Anders wordt het namelijk te glad en kunnen er mensen uitglijden en dat is natuurlijk niet de bedoeling op een leuk evenement. Neem snel contact met ons op om te kijken of de bellenblaasmachine geschikt is voor uw evenement.

Wie is Leeborent

Leeborent is dé leverancier voor al uw evenementen, feesten en partijen. Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij in een handomdraai een evenement tot een succesvolle dag of avond te maken. Bij Leeborent kunt u niet alleen droogijs kopen, maar ook alle benodigdheden voor evenement huren. Ook voor reparatieverzoeken en onderhoud bent u bij Leeborent aan het juiste adres. We zijn zeer breed gespecialiseerd op het gebied van de entertainment industrie en hebben de beste vaklui in huis. Bij Leeborent is alle kennis en expertise onder één dak.

Wilt u een evenement organiseren samen met Leeborent? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend de offerte aan. Als we samen in zee gaan, plannen we als eerst een kennismakingsgesprek in. Tijdens dit gesprek luisteren wij goed naar al uw wensen en behoeftes en denken wij graag met u mee. Zo adviseren wij ook over wat het beste bij uw evenement past; droogijs kopen of toch beter een droogijsmachine huren. We lopen samen een stappenplan door en nemen alles voor u uit handen zodat u naar de organisatie geen omkijken meer hebben.

Droogijs bestellen

Meer vragen over droogijs kopen?

Komt u na het lezen van dit artikel over het kopen van droogijs er toch nog niet helemaal uit. Dat is geen probleem. U kunt altijd contact met ons opnemen. Dan helpen we u graag verder. U kunt ook vast een offerte aanvragen via onze website. Dit is geheel vrijblijvend. Zien we u snel?

Neem vrijblijvend contact op